Notice: get_settings is deprecated since version 2.1.0! Use get_option() instead. in /home/roulopint/domains/rouletteopinternet.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 3879
Roulette Strategie - Lees hier de beste roulette strategieën | Roulette op Internet

Mini Roulette op internet

Frans Roulette op internet

Pro Roulette op internet

Strategie

De strategie die je in gaat zetten bij roulette kun je zelf bepalen. Er zijn mensen die nooit met een strategie spelen en er zijn mensen die altijd een strategie inzetten. Een veel gebruikte strategie is de martingale strategie. Hierbij maak je de keuze of je voor zwart of rood gaat of voor even of oneven. Bij deze strategie kun je in korte tijd veel geld verliezen, maar ook winnen. Het is de bedoeling dat je bijvoorbeeld kiest voor rood, je blijft dan steeds inzetten op rood.

Maar wanneer je niet wint, moet je de volgende ronde je inzet verdubbelen. Kom je dan op rood uit? Dan heb je geen verlies want je hebt meteen je inzet van de vorige ronde terug verdiend. Komt hij niet op rood? Dan moet je nogmaals dubbel inzetten, als je dan op rood komt heb je weer alle verloren beurten terug gewonnen. Deze strategie heeft een grote kans van slagen, maar als je een aantal keer verliest achter elkaar, dan moet je een flink bedrag inzetten en maar hopen dat je die ronde gaat winnen en alles terug wint.

Welke strategie kies jij?

De strategie die vaak wordt gekozen is rood/zwart of even/oneven. De kans is namelijk groter dat hij daar op komt dan wanneer je een cijfer kiest. Maar hoeveel je gaat winnen hangt hier ook vanaf. Als je namelijk een cijfer hebt gekozen en je hebt het geluk dat het balletje op dat cijfer uit komt, dan heb je wel een mooi bedrag gewonnen, de hoogte hangt af van jouw inzet. Je hebt namelijk een kleinere kans dat het balletje daar op gaat komen. De kans op rood of zwart is bijna 50% per ronde. Bereken daarom eens hoe groot je kansen zijn als je die strategie aan gaat houden. Je ziet dat je een grotere kans hebt om te winnen, maar je kunt ook pech hebben zodat het balletje iedere keer net op de andere kleur valt dan je hebt gekozen. Het is ook echt een spel waarbij je geluk moet hebben.

Spelen met of zonder strategie

Je kunt met of zonder een strategie spelen. De meeste mensen die de regels goed kennen maken vaker gebruik van een strategie, maar in het begin wil je de regels even ontdekken en speel je vaak gewoon op je eigen manier. Je kunt aan de hand van je manier van spelen ontdekken welke kansen je hebt. Als je dan eenmaal door hebt hoe je met een strategie kunt spelen kun je alsnog die keuze maken. Sommige mensen spelen altijd met een strategie, maar dan kan het zijn dat je er snel minder plezier in krijgt omdat je iedere keer hetzelfde doet.

Het is spannender als je eens van strategie gaat wisselen, of het spelen met of zonder strategie af gaat wisselen. Je merkt ook meteen dat je kansen veel groter of kleiner worden, maar het is goed om te variëren zodat je roulette leuk blijft vinden. Het kan zijn dat je merkt dat het spelen niet zo goed gaat en dat je daarom met een strategie wil beginnen, maar zorg er wel voor dat je weet dat een strategie niet wil zeggen dat je een grotere kans hebt om te winnen. Er zijn strategieën bij waarbij het lijkt dat de winstkansen groter zijn, maar als je in de praktijk aan het spelen bent merk je vaak dat het niet zoveel uit maakt of je met of zonder strategie speelt. Speel daarom op de manier waar jij je prettig bij voelt, het gaat er om dat je plezier hebt in roulette spelen, dat is het voornaamste.